MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

maandag 12 maart 2018

Grote Konijnenrassen

Vlaamse reus

De vlaamse reus heeft een lichaamslengte van ongeveer 80 centimeter en een gewicht van rond de 7 kilo. Deze konijnen zijn er in de kleuren: wit, haaskleur, konijngrijs, blauwgrauw en geel. Deze konijnen hebben heel veel ruimte nodig omdat ze zo groot worden.
Afbeeldingsresultaat voor vlaamse reus konijn

Lotharinger

De oren van een lotharinger zijn minimaal 16cm lang en staan stevig rechtop. Groot lotharingers komen voor in de kleuren: zwart, konijngrijs, havanabruin en isabella.
Afbeeldingsresultaat voor lotharinger konijn

Franse hangoor


Deze konijnen hebben een stevig gespierd lichaam met een brede borst, worden 5 tot 6,5 kilo. De naam zegt het al, de oren hangen naar beneden. De franse hangoor komt voor in de kleuren: konijngrijs, chinchilla, blauwgrauw en ijzergrauw. De franse hangoor is een aanhankelijk en lief.

Afbeeldingsresultaat voor franse hangoor konijn

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.