MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

dinsdag 6 februari 2018

Vrijwilligers gezocht (HVK West)

HVK West te Oostkamp is nog op zoek naar een aantal mensen die een handje kunnen helpen!

Gastgezinnen
We zoeken nog een aantal gastgezinnen, bij voorkeur regio Oostkamp/Brugge voor het tijdelijk huisvesten van niet- of net-gecastreerde rammen. Het is de bedoeling dat je dan bij onze vaste dierenarts ook terecht kan als de jonge rammen klaar zijn voor hun castratie.
Wij kunnen ondersteunen met een binnenkooi, zaagsel, voer en hooi.
Sowieso blijven net-gecastreerde rammen nog 2 weken vruchtbaar, dus zolang kunnen ze nog niet ter adoptie komen.  Uiteraard worden de konijnen voor vertrek volledig ingeënt tegen myxomatose, RHD1 en RHD2. Als de rammen uit hun "quarantaine-periode" zijn, kunnen ze terug naar de opvang, en kan een nieuwe ram meegegeven worden.
OPGELET: opvangers kunnen uiteraard niet gehuisvest worden bij de eigen konijnen

Online team
Lijkt computerwerk zoals blogberichten maken en advertenties plaatsen op 2dehands wel een leuke manier om ons te helpen?  Aarzel niet om ons hiervoor te contacteren.

Poetshulp
Ik zou graag een aantal mensen willen groeperen tot een poetshulpgroep op Facebook, waar ik dan kan posten wanneer ik hulp zou kunnen gebruiken bij het poetsen.  Dit kan op verschillende momenten zijn, maar meestal in het weekend, en uiteraard ook afhankelijk van het weer.
Dus heb je zin om te komen helpen poetsen, hooi, water en voer aan te vullen, laat maar weten!!!

Alvast bedankt!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.