MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

maandag 12 februari 2018

Volzet

Bijna dagelijks krijg ik mails om konijnen bij ons binnen te brengen, maar helaas moet ik deze mensen telkens ontgoochelen... Alle hokken zitten vol, en we moeten werken met een wachtlijst.  Maar in de winter hebben we sowieso weinig adopties, en kunnen we dus pas konijnen aannemen als er vertrekken...
Alleen al bij mij (Vicky) in Oostkamp staan er maar liefst 30 konijnen op de lijst... We willen niets liever dan al deze konijnen zo snel mogelijk in de opvang aannemen, maar we kunnen er nu helaas geen tijd opkleven dat deze konijnen bij ons kunnen binnenkomen.
En helaas kampen alle opvangen die konijnen aannemen, met hetzelfde probleem: we kunnen de toevloed van konijnen niet aan... Er zijn helaas niet veel gespecialiseerde konijnenopvangen, maar er zijn simpelweg te veel konijnen die weg moeten en wij kunnen dit helaas dus niet bolwerken en het blijft dweilen met de kraan open...
Met de krokusvakantie in aantocht hoop ik toch dat veel mensen hun hart en huis/tuin willen openstellen voor onze konijnen, want heel wat konijnen en koppeltjes zitten al een hele tijd te wachten naar hun definitieve gouden mandje!
Want hoe meer konijnen geadopteerd worden, hoe meer konijnen we uiteindelijk kunnen helpen!!!

Aarzel niet om ons te contacteren bij interesse in adoptie!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.