MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

donderdag 15 februari 2018

Bedankt Tom&Co Wilrijk

Afgelopen zaterdag waren we weer te gast bij Tom&Co Wilrijk op uitnodiging van Dier in de Kou, en dit naar aanleiding van de Eetkommen van het Hart, de halfjaarlijks terugkerende inzamelactie voor asielen.
Het is natuurlijk voor ons een eindje rijden, maar het loont zeker en vast altijd de moeite om te gaan, want de klanten zijn altijd wel heel gul voor ons!
We zamelden die dag het volgende in:
* 100€ aan bons
* 72,39€ in ons spaarpotje
* 116.70 kg voer werd gedoneerd (waarvan 16 kg hooi en wat poezeneten ook voor de zwerver die ik nu opvang)
* met de bons hebben we nog een keer 36.50 kg aan voer aangekocht

Dus een dikke dankjewel aan alle lieve klanten die wat gedoneerd hebben, en dan ook nog een speciale vermelding voor Tara, die speciaal voor ons gekomen was en een ganse kar vol eten en hooi heeft gedoneerd! SUPERBEDANKT!!!!!!!

Komende zaterdag zijn we opnieuw te gast, deze keer van rond 14u tot 18u30!  Hopelijk ook tot dan! Mocht je trouwens nog voer of dergelijke hebben staan die jouw konijn(en) niet lust(en), dan mag het zeker ook gebracht worden, dat komt altijd van pas bij onze vele konijnen!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.