MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

zaterdag 4 november 2017

Steun ons via o.a. Bol.com!

Gisteren een leuke mail in de mailbox!
Super toch! Dankzij die hogere omzet, krijgen wij ook meer centjes uitgekeerd voor de opvang, want alle centjes zijn broodnodig!
Dus ben je van plan om eender wat te bestellen via Bol?  Surf dan eerst even naar onze site, en klik op het logo van Bol!  Zo wordt je aankoop geregistreerd en bijgeteld voor ons saldo!
Zo hebben we ook via Zooplus en Medpets gelijkaardige sponseracties lopen! Gewoon via onze website klikken op het logo, dat is alles wat je moet doen!
Sinds juni 2015 hebben we op die manier al ruim 600€ bijeen gespaard, dat is een extra van zo'n 25€ per maand, louter en alleen door jullie aankopen en klikken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.