MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

vrijdag 10 november 2017

Scrap for Life

Dit jaar hebben we ons aangemeld om als goede doel mee te doen met Music for Life.  Een leuke manier zodat mensen ons op die manier kunnen helpen met een actie te organiseren en centjes in te zamelen voor de konijntjes!
In samenwerking met Creanijn Scrapbooking wordt een leuke creatieve dag georganiseerd, waar iedereen aan zijn/haar eigen project kan werken.

SCRAP FOR LIFE t.v.v. Het Vrolijke Konijnenhol!
Kom op zaterdag 2 december een ganse dag (9u-17u) gezellig scrappen of kaartjes maken in gezelschap van andere creatievelingen! Creanijn Scrapbooking begeleidt je indien nodig, en bovendien zal er heel veel materiaal ter beschikking worden gesteld, zodat je van jouw album of kaartje een mooi project kan maken!
Basismateriaal zoals snijmes, lijm/dubbelzijdige plakband, foto's, stiften/potloden waar je je stempelafdrukjes mee inkleurt, breng je zelf mee. Tijdens de dag word er ook materiaal ter beschikking gesteld, zoals stempeltjes, papier, bloemen, lint, ... Elke deelnemer krijgt ook een goodiebag naar keuze (voor scrapbooking of kaartjesmaken).
Bovendien houden we ook nog een scraprommelmarkt met leuke knutselspulletjes aan superprijsjes, allemaal ten voordele van de konijntjes!

Kostprijs voor deze dag is 25€, drank, lunch en versnaperingen inbegrepen.
VOORAF INSCHRIJVEN NOODZAKELIJK 
(deadline 15 november 2017) via 

met als onderwerp: Inschrijving Scrap for Life

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.