MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

zaterdag 25 november 2017

GOED TERECHT: Nevada


'Hallo Vicky! Ik ben het, (her)ken je me nog? Nevada, het konijn die maar al te graag overal aan knaagde? Je vertelde me dat ik op een dag wel een vriendje zou vinden die me zou opfleuren en dat vond ik bij Oreo. Het is een echt konijnen sprookje, met heel veel liefde. Ik ben jullie natuurlijk nog niet vergeten en daarom even een update:

Ik woon nu al een maand in mijn nieuwe huisje en ik vind het er top!! Van 's morgens vroeg, tot 's avonds laat mag ik vrij rondlopen. Ik vind het fantastisch om telkens heel snel te rennen van de ene kant naar de andere kant van de ruimte. Daarbij maak ik grappige sprongen in de lucht, gewoon: omdat ik gelukkig ben!

Het knagen... Tja, ik ben een konijn hé! Ik doe heel hard mijn best om niet aan de meubels te knagen... Maar soms wil ik toch héél even proeven of het wel een lekkere houtsoort is. Mijn baasjes gaven me wel héél wat karton om aan te knagen. Ik maakte zelfs een nieuwe ingang in de kartonnen doos. Nu kunnen we ook via het dak in ons 'kasteel'. Super toch?

Het heeft lang geduurd voor mijn vrouwenbaasje mij mocht aanraken, nu durf ik al te genieten van de aaitjes en de aandacht die ik van haar krijg. Maar het mannenbaasje? Brrr... Daar ben ik nog wat bang van!! Dat komt wel,  en ook Oreo stelt me gerust... 

Ik heb ook al door wanneer ik in mijn kooitje moet! Dan roepen ze: 'Kom, kom Nevada, kom, kom Oreo'. Meestal ben ik eerder bij de kooi dan Oreo. Hihi!  Misschien hoort hij hen niet zo goed met zijn hangende oortjes? 

Nu, ik heb zoveel te vertellen!! Er is al zoveel gebeurt!! Maar ik knaag liever nog wat verder... Er zijn grote verbouwingswerken aan het kasteel...! Groetjes aan alle konijnenvriendjes in Het Vrolijke Konijnenhol!!! X Nevada'


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.