MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

maandag 18 september 2017

Petsotic

Op zondag 10 september stond al weer de eerste dierenbeurs van het najaar op het programma, namelijk Petsotic in Roeselare.  Net als de vorige edities, waren we weer van de partij!
Ondanks het feit dat ik bij het inrijden van de huurgarage mijn auto had beschadigd en ik behoorlijk ziek was, werd het toch een groot succes!!! Bedankt ook aan de medewerkers Roos, Kelly en Wendy voor het meehelpen!
We zijn blij dat we heel veel bekende en nieuwe gezichten gezien hebben aan onze stand, en dat we ook weer naar huis gingen met heel wat centjes om onze medische kosten van castratie en vaccinatie te kunnen dragen.
Groepsfoto aan onze stand
Doodop, maar heel tevreden!

Zotte medewerkers Wendy en Kelly

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.