MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

vrijdag 29 september 2017

Dank u SUPREME PETFOODS

We mochten deze week maar liefst 12 zakken van 10kg Science Selective ophalen bij de groothandel, helemaal gesponserd door SUPREME PETFOODS!!! Heb helaas geen foto gemaakt van de volle auto, omdat ik al een deel meteen in onze huurgarage heb gelegd om te stockeren, want hier zelf onvoldoende plaats...
Dankzij de actie van de kasticketjes (3 ticketjes = 1 zak) die jullie naar ons opsturen, kunnen wij dus genieten van gratis gezond voer voor onze konijntjes!!!
Koop je ook regelmatig Science Selective?  Spaar dan je kasticketje(s) en stuur ze naar ons op! Je kan ons gerust een mailtje sturen om het adres te vragen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.