MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Konijntjes veilig de winter door

Konijntjes veilig de winter door
Lees hier een aantal tips om je konijntjes te beschermen tegen de koude wintermaanden! Klik op de tekening hierboven om naar het blogberichtje te gaan.

zondag 16 april 2017

Kinderen en konijnen?

Eén van de meest gehoorde "excuses" om een konijn af te staan is:"De kinderen zijn erop uitgekeken." Nu, een konijn is geen speelgoed maar een levend dier met recht op leven!  Als je niet voldoende kan zorgen voor het konijn (en dat is langer dan een paar maand), dan koop je beter een knuffelkonijn in pluche voor je kind(eren)...
Wij zijn zeker geen voorstander om kinderen en konijnen samen te plaatsen.  De verantwoordelijkheid ligt vooral bij de ouders, die ook goed moeten nadenken voor ze een dier in huis nemen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.