MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Konijntjes veilig de zomer door

Konijntjes veilig de zomer door
Klik op de foto voor meer tips!

maandag 24 april 2017

Happy konijn

We zijn ontzettend blij dat dankzij een mediacampagne in Nederland, dat ook eindelijk in België er meer aandacht besteed wordt aan het welzijn van het konijn.
Naar aanleiding van deze campagne, zijn ook in België heel wat filmpjes en krantenartikels gepubliceerd, met als belangrijkste tip:
Daar staan wij als opvang uiteraard HELEMAAL achter, en leuk is ook dat we de afgelopen dagen toch extra mails hebben binnen gekregen van mensen die op zoek zijn naar een geschikte partner voor hun konijntje.  Enige minpuntje nu: ze willen eerst dat je een konijntje koopt in de winkel, en er dan een partner voor zoekt in de opvang... Het zou natuurlijk beter zijn om géén dieren meer aan te bieden in de winkels, en iedereen door te verwijzen naar een opvang. Positief is wel dat mensen nu eindelijk ook weten dat er konijnenopvangen bestaan...
Dus laat ons hopen dat we EINDELIJK een beetje op de goede weg zijn om het welzijn van de konijntjes te verbeteren!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.