MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Konijntjes veilig de winter door

Konijntjes veilig de winter door
Lees hier een aantal tips om je konijntjes te beschermen tegen de koude wintermaanden! Klik op de tekening hierboven om naar het blogberichtje te gaan.

maandag 10 april 2017

Betaalbaar speelgoed


BETAALBAAR  SPEELGOED

Zorg ervoor dat je konijntjes zich niet vervelen en zodoende geen (minder?) kattenkwaad uithalen door hen voldoende afleiding te bezorgen.


Je kunt de binnen- of buitenren inrichten met tunnels, wilgenbruggetjes, rieten mandjes, huisjes, kartonnen dozen met daarin meerdere ingangen, ...Tip: zelf ga ik regelmatig kijken bij de kringwinkel voor leuke, goedkope spulletjes.

Een afgedankt houten kastje of salontafeltje kan, mits wat aanpassingen en een nieuw likje (niet-giftige!) verf, een nieuw leven krijgen in de binnen- of buitenren en je konijntjes of cavia's heel wat speelplezier en nieuwe schuilplekken bezorgen! Ook een rieten stoel vinden ze bv leuk...

Onder de tag "speelgoed" hebben we in het verleden ook al leuke tips meegegeven: https://vrolijkekonijnenhol.blogspot.be/search/label/speelgoed


Hieronder mijn laatste "aanwinst", een houten poppenbedje voor 5 euro...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.