MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Konijntjes veilig de winter door

Konijntjes veilig de winter door
Lees hier een aantal tips om je konijntjes te beschermen tegen de koude wintermaanden! Klik op de tekening hierboven om naar het blogberichtje te gaan.

donderdag 21 januari 2016

Warm

Gelukkig is het einde van de koude periode in zicht, maar dat wil niet zeggen dat je de konijntjes in de kou moet laten zitten...
Maar konijnen kunnen op zich goed tegen de koude, als ze een mooie wintervacht ontwikkeld hebben door al van september buiten te zitten.  Het is ontzettend slecht om je konijnen even mee naar binnen te nemen en dan weer buiten te doen.  Hun vachtontwikkeling kan hierdoor serieus in de war geraken, met als gevolg dat ze hun dikke winterpels verliezen.
Voor wie nog gepaste maatregelen wil nemen om de konijnen in de winter te beschermen, kan bij een ouder blogberichtje terecht voor heel wat wintertips: http://vrolijkekonijnenhol.blogspot.be/2013/11/konijnen-veilig-de-winter-door.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.