MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Konijntjes veilig de zomer door

Konijntjes veilig de zomer door
Klik op de foto voor meer tips!

maandag 18 januari 2016

Groenten en kruiden voor konijnen!

Sommige mensen hebben weinig inspiratie voor het geven van groentjes, maar hierbij even een aanvulling!
Minimaïs, broccoli, spruitjes, kool, wortel (met mate omwille van suikers), wortelgroen, bloemkoolblad, selder, komkommer, boerenkool, radijsjes met groen, ruccola, romeinse sla (geen groene sla), spinazie, waterkers, peterselie, basilicum, munt...
Koolsoorten mag je geven, maar met mate opbouwen, dus niet te veel ineens, maar dit geldt in feite voor alle groenten die je aan je konijn geeft!

2 opmerkingen:

  1. Ik geef ze ook appels en witloof heel soms maar echt heel klein beetje sla met hooi der bij en hun droog voer voor de diaree tege te houde xx groetjes Thiara Tatum Verstraete

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Werk al een aantal jaar op een groente afdeling maar bij ons is Romain sla toch echt groen. Zodra deze een andere kleur krijgt gooien we deze weg.

    BeantwoordenVerwijderen

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.