MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

zondag 4 november 2018

Stopzetting HVK Oost en HVK Noord (vanaf 1/1/2019)


Naar aanleiding van de algemene vergadering van Het Vrolijke Konijnenhol VZW op zaterdag 3 november 2018 heeft het team beslist om niet langer samen te werken met Katja (HVK Oost te Horebeke) en Wendy (HVK Noord te Temse).
Helaas zaten we de laatste tijd op een totaal andere golflengte, en hebben de perikelen met administratie en communicatie hier de doorslag voor gegeven.
Nog tot en met eind december 2018 zullen alle huidige konijnen nog onder contract van Het Vrolijke Konijnenhol ter adoptie geplaatst worden en de bijdragen worden aan de hoofdzetel uitbetaald. Alle konijnen die vanaf 3/11/2018 in één van deze vestigingen binnenkomen, zullen ten gepaste tijde ter adoptie aangeboden worden onder een nieuw op te richten opvang.
We willen Katja en Wendy bedanken voor hun inzet de afgelopen maanden voor Het Vrolijke Konijnenhol en wensen hen veel succes met hun nieuwe initiatief.
Het Vrolijke Konijnenhol blijft dus uiteraard bestaan, maar we gaan terug naar onze roots: kleinschaliger met één hoofdzetel en eventueel weer een paar gastgezinnen (voor jonge niet-gecastreerde rammen).  Zo hopen we ook om de administratieve last voor de medewerkers te beperken.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.