MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

zaterdag 6 oktober 2018

Kindervriend


bron: Tom & Co

Dat wordt zo inderdaad vaak gezegd of gepromoot, maar wij zijn er niet altijd voorstander van... 
De ouders moeten uiteraard ook achter de komst van de konijnen staan, en er moet beseft worden dat konijnen geen knuffeldieren zijn en ook niet graag opgepakt worden, en al zeker niet zoals op de foto hierboven... Er gaan bijzitten in de ren, en de konijnen op je toe laten komen, is een veel beter idee!
Bovendien kun je de kinderen niet de volledige verantwoordelijk geven om de dieren te verzorgen, je kan het coördineren en hen helpen waar nodig, maar als ouder blijf je de hoofdverantwoordelijke.  Kinderen kunnen ook snel uitgekeken geraken op het werk om eten te geven en het hok te kuisen, en je moet als ouder ook beseffen dat die taak dan jouw taak zal worden.  Als je dit niet kan opbrengen mochten de kinderen uitgekeken geraken, dan is het beter om niet aan konijnen te beginnen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.