Contacteer ons op de juiste manier!

Contacteer ons op de juiste manier!
Gelieve naar de juiste persoon van de vestiging te mailen a.u.b.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

donderdag 12 april 2018

Even geduld...

Naar aanleiding van de media-aandacht omtrent opvangkonijnen merken we een toevloed aan mailtjes voor adoptie. Helaas is het ook zo dat veel mensen maar heel weinig geduld hebben, en meteen een reactie terug verwachten... Vandaar dus nog even dit:

1. De opvang is puur als hobby voor al onze medewerkers.  Dat betekent dus dat wij nog een fulltime job en huishouden te runnen hebben.  De vrije tijd die we hebben, spenderen we EERST aan de dieren, en dan pas hebben we tijd om de mails te beantwoorden. In de meeste gevallen hebben de medewerkers van de hoofdzetels géén extra hulp om de hokken te poetsen en dergelijke, dus wordt alle werk door ons gedaan in onze vrije tijd, en is er niet altijd nog tijd over om te mailen.

2. Wij opteren voor contact via e-mail, omdat wij dus ook niet altijd beschikbaar zijn om mensen via de telefoon te woord te staan, omdat we ofwel buitenshuis aan het werk zijn, ofwel omdat we bezig zijn met de verzorging van de konijnen ofwel omdat we bezig zijn met een afspraak/koppeling van konijnen. Van zodra we tijd hebben, sturen we zeker een antwoord terug. Maar dat kan nu wel tot een paar dagen duren, omdat er ook veel konijnen in de opvang zitten, en we ook veel adoptieafspraken hebben.

3. Mensen die interesse hebben om konijnen te adopteren, kunnen beter ook meteen de vragenlijst invullen, zodat er minder tijd verloren gaat met heen en weer mailen. De adoptievoorwaarden zijn hier terug te vinden: https://vrolijkekonijnenhol.blogspot.be/p/adoptievoorwaarden.html, waar ook de vragenlijst staat.

4. Het is niet evident voor de hoofdzetels om te pas en te onpas berichtjes en telefoontjes binnen te krijgen van mensen die willen adopteren. We zijn uiteraard heel blij met zoveel interesse, maar een dag heeft helaas maar 24u, ook voor ons... We proberen dus altijd in onze weinige vrije tijd hiervoor tijd te maken om mensen te woord te staan, maar gelieve onze vrije tijd dan ook te respecteren.  Bij momenten is het runnen van de opvang een full-time job, en hebben we ook even nood aan iets anders dan de konijnen en de bijbehorende administratie of moet er ook nog iets in het huishouden gedaan worden.  Daarom werken we ook ALTIJD OP AFSPRAAK, zodat we voor iedereen voldoende tijd kunnen uittrekken.  Mensen die onverwacht aan de deur staan, kunnen we helaas niet helpen als ze niet vooraf een mailtje hebben gestuurd en een bevestigde afspraak hebben.

Dus lieve mensen, een klein beetje geduld a.u.b., wij zijn ook maar mensen, met een groot hart voor onze opvangkonijntjes, die altijd voorrang krijgen. We zullen de mails zo spoedig als het werk in de opvang toelaat beantwoorden, maar het kan dus tot een paar dagen duren vooraleer we terug sturen... Alvast bedankt voor jullie begrip!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.