MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Konijntjes veilig de winter door

Konijntjes veilig de winter door
Lees hier een aantal tips om je konijntjes te beschermen tegen de koude wintermaanden! Klik op de tekening hierboven om naar het blogberichtje te gaan.

zondag 18 december 2016

Opvang gesloten tijdens kerstvakantie

Van vrijdag 23 december tot en met maandag 9 januari zal de opvang gesloten zijn en zullen er geen adopties plaats vinden.  
Ten eerste omdat we niet willen dat mensen konijnen cadeau gaan doen aan kinderen en in die periode impulsaankopen gaan doen bij ons, en ten tweede omdat onze medewerkers op die manier ook ten volle kunnen genieten van de feestdagen met familie en vrienden.
Dat wil zeggen dat we in die periode ook beperkt bereikbaar zijn per e-mail, en dat er geen adopties of afstand van konijnen zullen plaatsvinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.