MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Konijntjes veilig de zomer door

Konijntjes veilig de zomer door
Klik op de foto voor meer tips!

donderdag 8 december 2016

Huisvesting

Deze week stellen we even voor hoe je konijnen ook binnen op een mooie manier kan huisvesten. Binnen kun je ze even goed plaatsen als buiten, maar binnen kun je veel meer interactie hebben, zeker in de koudere wintermaanden, want dan gaan we toch ook minder tijd besteden buiten.

Meer voorbeelden en informatie vind je onder http://vrolijkekonijnenhol.blogspot.be/search/label/huisvesting

FOUT!
Heel wat binnenhokken zijn te klein voor permanente huisvesting van konijnen, en al zeker dit type (Duna) met een plastic bovenkant.  Het zorgt voor minder rommel buiten het hok, maar het is heel ongezond omdat de geur (o.a. ammoniak uit de urine) gewoon blijft hangen.

GOED! 
Je kan een mooie binnenren maken met Starline Puppyren panelen, die je aan elkaar kan bevestigen en in allerlei vormen kan zetten.  Voldoende speelgoed en schuilmogelijkheden zorgen er ook voor dat je konijn zich niet verveelt en bijgevolg ook minder sloopgedrag vertonen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.