MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Konijntjes veilig de winter door

Konijntjes veilig de winter door
Lees hier een aantal tips om je konijntjes te beschermen tegen de koude wintermaanden! Klik op de tekening hierboven om naar het blogberichtje te gaan.

donderdag 28 juli 2016

Nieuw konijntje bij Vicky

Zoals de meesten wellicht weten, ben ik nogal verzot op Franse hangoren... En sinds kort heb ik een nieuwe dame in mijn buitengroep, namelijk Aline!  Het is een mooie blauwe FH van 4 maanden oud, die weg moest wegens allergie.  Ik heb haar dan overgekocht en ze is succesvol geïntroduceerd in de groep.  In het begin had ik er wel paneeltjes gezet, en al vrij snel was de leidende ram Baileys bij haar gesprongen.  's Avonds konden de paneeltjes weg, en ze amuseert zich goed tussen de grote dames en heren!
Het is een héél lief en aanhankelijk konijntje

Wat een mooie jongedame

Even kennismaken met Tricky, de kat

De linkerkant van de grote ren, waar er 6 Franse hangoren van mij wonen en 2 blijvertjes (Grace is te zien in het verste hok)

Mijn buitenbende aan het knabbelen!

Het menu bestaat uit selder, peterselie, bloemkoolblad, wortel, radijs...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.