MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Konijntjes veilig de zomer door

Konijntjes veilig de zomer door
Klik op de foto voor meer tips!

vrijdag 22 april 2016

GOED TERECHT: Ernest

Ernest heeft ook snel een nieuw huisje gevonden en wordt nu gekoppeld aan Bertha.  Ze is wel een stuk groter dan hem, maar zo te zien laat ze het zonder probleem toe.
Ernest kwam op 22 maart binnen, samen met een Vlaamse reus voedster en 4 kleintjes.  De buren hadden hen gered, aangezien de buurman in het ziekenhuis blijft en de familie alle dieren liquideerde. De oude man had veel dieren, zoals kippen, eenden en konijnen, die hij kweekte om op te eten.  De omstandigheden waarin de konijnen leefden, waren dus alles behalve... Ernest woonde in een omgebouwde oven, om maar even te wijzen op hoeveel ruimte hij had.  Hij kon er vermoedelijk nauwelijks draaien.  Ook de moeder zat met toen 6 kids op een ruimte van zo'n vierkante meter, uiteraard in de urine en uitwerpselen.  Toen we de melding binnen kregen, hebben we snel proberen plaats te maken, wat niet evident is met zo'n grote konijnen. Maar ze zaten hier toch véél ruimer en véél properder dan op hun vorige adres. Ernest werd meteen op de planning gezet voor te castreren en mocht dus onlangs verhuizen naar Bertha, omdat het eerst niet klikte met Trix en hij terug in de opvang kwam. Maar zo zie je maar, op elk potje past een dekseltje!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.