MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Konijntjes veilig de winter door

Konijntjes veilig de winter door
Lees hier een aantal tips om je konijntjes te beschermen tegen de koude wintermaanden! Klik op de tekening hierboven om naar het blogberichtje te gaan.

maandag 11 april 2016

Boek nu je konijnenvakantie!!!

De paasvakantie is nog maar net voorbij, en we hebben ook heel wat logees mogen verwelkomen. Stilaan komt ook de zomervakantie dichterbij, en de aanvragen voor vakantie-opvang stromen ook binnen. Vooral de periode van half juli tot eind juli is veel gevraagd, en daarom willen we geïnteresseerden oproepen om hun pension zo spoedig mogelijk te reserveren als ze zeker willen zijn van een plaatsje... We vangen traditioneel in de zomerperiode ook heel wat gedumpte konijnen op, waar we ook hokken voor moeten vrijhouden.
Meer info over onze pensionvoorzieningen en de prijzen, kun je nalezen op http://vrolijkekonijnenhol.blogspot.be/p/het-vrolijke-konijnenhol-pension.html
De meeste konijnen worden in de hoofdzetel in Oostkamp opgevangen, eventueel ook nog bij onze gastgezinnen in Koekelare of Oostzele, maar dit is ook heel beperkt.
Ik ben tijdens de zomervakantie alle dagen thuis, bij warme temperaturen wordt zo wat om het uur gecheckt of de konijnen in orde zijn, en hangen er ook schaduwdoeken over de konijnenkoer.
Als er nog vragen zijn over ons pension, kun je ons gerust altijd mailen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.