MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Konijntjes veilig de zomer door

Konijntjes veilig de zomer door
Klik op de foto voor meer tips!

zaterdag 12 maart 2016

GOED TERECHT: Meranda

Meranda werd samen met haar zusje Natosha opgehaald wegens zware allergie van het kindje des huizes.  Ze zaten in een groot hok in een tuinhuis en waren gratis aangeboden op de weggeefgroep van regio Oostkamp.  In de mate van het mogelijke probeer ik deze konijnen ook te onderscheppen, kwestie van ze over een paar maand niet weer te laten verhuizen als de kinderen ze beu zijn...
Na een paar koppelingspogingen met het mannetje Toby, bleek het uiteindelijk met Meranda te klikken, en zo te zien zijn ze ondertussen al een superleuk koppeltje!!! Altijd leuk om te zien dat onze opvangkonijntjes het goed stellen!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.