MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

woensdag 4 juni 2014

GOED TERECHT: Knabbel

Knabbel werd al een tijdje geleden geplaatst en laat nu opnieuw van zich horen!
Hij verbleef een aantal maanden in de opvang met zijn toenmalig vriendinnetje Babbel, maar vond een nieuwe thuis bij Stippel, en kreeg zo zelf de naam Dotje.


Het was niet meteen koek en ei tussen de 2, ze hebben zelfs af en toe wel eens gevochten, maar tegenwoordig doen ze het prima samen!

Zoentjes geven aan elkaar...
En elkaar wassen... echte liefde!
Sinds kort hebben zij (dankzij een berichtje op onze blog) een cementbak met zand gekregen om mee te spelen, dolle pret!! Ze hebben op korte tijd maar liefst 50 liter zand verspreid over de ren en amuseren zich nog steeds te pletter! Wat kan een konijntje nog meer wensen?


Dotje helpt ook graag mee schoonmaken en maakt er steeds haar werk van om het verse stro los te trekken en te verspreiden in het hok. Dat blijkt niet altijd handig voor de baasjes, maar op 1 of andere manier vinden sommige konijntjes het toch plezierig!

Gekke vent!
Van een bang konijntje naar een nieuwsgierig ventje...

Het gaat je duidelijk goed Dotje!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.