MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

zaterdag 4 januari 2020

Donatie

Meestal verblijven er in de opvang zo'n 20 permanente bewoners (waarvan eigen konijnen die moeilijk plaatsbaar zijn en blijvertjes met medische zorgen) en een 30 à 40 konijnen ter adoptie.  Dat betekent ook dat er elke dag wel behoorlijk wat voer, hooi en groentjes doorgaan.
Gelukkig zijn we het jaar goed gestart met een mooie donatie van 6 zakken van 20kg biks, goed dus voor 120kg.  De biks mengen we met ander gezond voer, en ook regelmatig kruiden en gedroogde groenten/fruit in de winterperiode.
Een dikke dankjewel Pip voor deze donatie, onze konijntjes zullen er zeker van smullen!!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.