MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

zaterdag 5 januari 2019

Vliegende start van 2019...

Vandaag zijn we 5 januari, maar we hebben weer een vliegende start genomen in ons nieuwe werkjaar helaas...

We hebben ondertussen al weer 5 konijnen binnen: 3 jonge konijnen van een nest, en nog 2 vondelingen. Deze komen weldra op de website https://www.adopteereendier.be/dierenasielen/het-vrolijke-konijnenhol-vzw waar alle nieuwe konijnen op terecht komen, ipv de blog, om zo dubbel werk te vermijden. En laat ons hopen dat we niet aan dit tempo verderdoen, met een gemiddelde van 1 konijn per dag...

Gelukkig mochten ook al 2 konijnen verhuizen naar een gouden thuisje, en hebben we ook al weer zicht op een aantal adopties. Het ga jullie goed, Alexxis en Wilson!!!

En bovendien mochten we ook onze eerste donaties van het jaar ophalen. Bedankt Happy Giveaway for Animals VZW en Mazizoo Brugge voor deze lekkernijen, ze hebben er gisteren alvast al van gesmuld!!!


Bedankt ook Slien voor de donatie van het voer, dekentjes en tunnels!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.