MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

HOE ONS TE CONTACTEREN???

HOE ONS TE CONTACTEREN???
Gelieve ons NIET telefonisch te contacteren, klik op de link om te zien waarom!!!

zondag 9 september 2018

Konijnen en kippen


Sommige mensen houden kippen en konijnen in dezelfde ruimte. Zelf ben ik hier geen voorstander van, ik heb te vaak konijnen gezien met wonden en uitgepikte ogen, omdat ze ruzie kregen met de kippen waar ze bij liepen. Mocht u toch besluiten wel kippen en konijnen samen te houden dan moet u met de volgende dingen rekening houden; de kippen en konijnen moeten elk aparte schuilruimtes / nachthokken hebben en er moet zeer veel ruimte zijn wil dit goed gaan! Ook het voeren moet apart gebeuren. De konijnen mogen geen kippenvoer eten en de kippen geen konijnenvoer.
Toch adviseren wij om geen kippen en konijnen samen zetten als het even kan; kippen pikken veel te hard naar konijnen en kunnen ze te erg verwonden. Kippen zijn gelukkiger met andere kippen in één verblijf en konijnen zijn ook gelukkiger met een soortgenootje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.