MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

dinsdag 10 juli 2018

Vakantie-opvang volzet!

We krijgen nog regelmatig mailtjes binnen voor vakantie-opvang in het drukke bouwverlof.  We zitten helaas helemaal vol voor de periode tot en met eind juli, ook begin augustus is vrij druk... Dit geldt zowel voor HVK West te Oostkamp, HVK Oost te Horebeke en HVK Noord in Temse.
De eerste aanvragen voor die periode stromen al in januari binnen, en helaas hebben we maar beperkt de ruimte. Om die reden worden ook minder konijnen aangenomen voor de opvang, zodat we zeker plaats kunnen maken voor al die logees... Als je weet dat er in Oostkamp alleen al een 30-tal extra konijnen bijkomen op vakantie, dan hebben we onze handen al meer dan vol naast de eigen konijnen en opvangkonijnen... We kunnen dus de last-minute beslissers helaas niet meer helpen... 
Bedankt alvast voor het vertrouwen in Het Vrolijke Konijnenhol Pension, maar vroeg boeken is altijd de boodschap!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.