MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

woensdag 2 mei 2018

Zaterdag te gast bij Tom&Co Roeselare

Zaterdag zijn we de ganse dag uitgenodigd bij Tom&Co Roeselare om in te zamelen voor onze opvangkonijnen.  Je kan daar dus dingen komen doneren, ofwel iets kopen voor ons in de winkel en afgeven aan onze stand, ofwel een cadeaubon doneren zodat wij het voer kunnen aankopen. Een beetje hetzelfde principe als de Eetkommen van het Hart actie!
Voor het ogenblik kunnen we vooral voer gebruiken, ook juniorvoer is van harte welkom met een gevonden nestje van nu 2 weken oud (mét mama) en een vondeling van zo'n 10 weken oud. Hooi en stro hebben we voldoende op voorraad.
Hopelijk ook tot zaterdag!  We zijn aanwezig van rond 9u-9u30 tot 18u.
Brugsesteenweg 508
8800 Roeselare
https://www.facebook.com/tomandcoroeselare/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.