Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

zaterdag 1 augustus 2015

Harry wordt een blijvertje

Na grondig overleg met de dierenarts heeft ons gastgezin Kelly beslist dat Harry bij haar mag blijven wonen.

Hij was eind 2014 binnengekomen met vrouwtje Sally, maar in maart bleek Harry een serieuze aanval van E.Cuniculi te hebben, met een zware verlamming van de achterpootjes tot gevolg. Met veel verzorging en aandacht is Kelly erin geslaagd hem er volledig door te krijgen en hij huppelt nu weer vrolijk rond, maar we moeten dus wel de voeding voldoende aanpassen met extra kruiden en vitaminen, om ervoor te zorgen dat de EC de kop niet weer opsteekt.
Verlamde achterpootjes maar sterke voorpootjes


Bij het rondlopen in huis droeg hij een pampertje
Hij had de laatste tijd ook serieus last van een traanoogje en na onderzoek van de dierenarts blijkt dit ten gevolge te zijn van een verstopt traankanaal door slechte tanden.  En aangezien Kelly helemaal op de hoogte is van zijn medische toestand, is beslist dat hij permanent bij haar blijft, zodat ze hem voldoende kan opvolgen.  
Harry is een paar dagen terug succesvol gekoppeld aan opvanger Lili, het was niet meteen liefde op het eerste gezicht, maar het klikt wel behoorlijk, dus we hopen dat die twee samen heel oud mogen worden!
En die twee zijn zeker met hun kontjes in de boter gevallen, want Kelly is nogal zot van konijnen, en Hollandertjes in het bijzonder.  Ze zijn dan allebei wel niet raszuiver, maar dat maakt natuurlijk niet veel uit!
Dit is dus zijn verloofde!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.