Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

vrijdag 14 november 2014

GOED TERECHT: Irish en Calypso

Jullie herinneren jullie waarschijnlijk nog wel Irish en Calypso, twee kleine konijntjes die hier op een ander tijdstip op een leeftijd van 4-5 weken zijn binnengekomen, en die ik verder met de hand heb opgevoed.
Helaas konden ze niet bij hun adoptie-ouders blijven, omdat het kindje van 2 te veel gezondheidsproblemen kreeg omdat ze in huis woonden.
Maar ze hadden al snel een nieuwe thuis gevonden!  Maandag zijn ze hier binnen gekomen, en woensdag konden ze al weer vertrekken.  Het was een gans avontuur te voet, met de bus en met de trein om in Antwerpen te geraken, maar ondertussen zijn ze het daar al weer goed gewoon!!!
Ik was blij om hen nog eens terug te zien, en ook verbaasd dat ze toch nog "grote" konijnen geworden zijn! Zo zie je maar, dat je met goede zorgen ook veel kan bereiken! Irish was nog altijd heel enthousiast toen hij me zag, en ik kreeg ook nog zoentjes, zoals vroeger.  Calypso is ook nog altijd een schuchter meisje...
We kregen alvast deze foto's door van hun nieuwe adoptie-ouders. Hier zitten ze in hun kooitje, maar ze krijgen ook een kamer tot hun beschikking om te huppelen, en als iedereen thuis is, mogen ze het ganse huis doorhuppelen. Als dat niet leuk is!

Calypso met haar zotte oortjes

Irish op verkenning

Koekoek!

Samen aan het smullen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.