Pagina's

zondag 2 juni 2019

Cavia's ter adoptie

We hebben de laatste maanden ook cavia's binnengekregen, veelal gedumpte exemplaren helaas, en eentje die binnengekomen was met een konijn, die constant op hem zat te rijden.
We zijn van mening dat de cavia's klaar zijn om naar nieuwe oorden te vertrekken! De cavia's zitten in onze vestiging te OOSTKAMP (West-Vlaanderen).  De cavia's zijn niet handtam.

KOPPELTJE BEREN: 30€ VERHUISD
Dit leuke setje van 2 beren waren in januari al binnengekomen, ze waren gedumpt op een weide, en zo bij ons binnen gekomen.  Een aantal cavia's zijn helaas daarna overleden, vermoedelijk door een longontsteking. Eén van de cavia's was toen in het water gevallen, en mogelijks de anderen besmet.  We hebben deze 2 geruime tijd apart gehouden, en zijn er helemaal bovenop gekomen.  Ze zitten sindsdien altijd samen en kunnen dus ook als koppeltje vertrekken.  Deze beren zijn NIET gecastreerd, maar kunnen wel meteen samen verhuizen.






GECASTREERDE BEREN: 50€
Deze beren kunnen vanaf 10 juli verhuizen maar kunnen wel al gereserveerd worden!!! 
(6 weken na castratie)
De foto's zijn gemaakt in de transportboxen toen ze terugkwamen van de castratie.

CAVIA 1
Deze cavia werd net als het koppeltje cavia's gevonden in een weide en bij ons binnengebracht.

CAVIA2 VERHUISD
Deze cavia werd gevonden in De Haan, en heeft soms last van neurologische verschijnselen, maar voor de rest wel een plezant diertje.

CAVIA3
Deze cavia werd afgestaan samen met een konijn, maar het konijn zat constant op hem te rijden, dus snel uit elkaar gehaald. Dit beertje zou nu ongeveer 8 maand oud zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten