Pagina's

woensdag 11 november 2015

OPENDEURDAG met MINI-KERSTMARKT


Omdat we er door een drukke zomerperiode niet in geslaagd zijn om een opendeurdag in te richten op onze nieuwe locatie, proberen we nu 2 vliegen in één klap te slaan door zowel onze opendeurdag als kerstmarktje met elkaar te combineren!

Dit alles gaat door op woensdag 11 november tussen 10u en 18u in de opvang zelf.  Elf November is Wapenstilstand, dus voor de meeste mensen een vrije dag en bovendien ook mijn verjaardag! Iedereen is dus van harte welkom om even kennis te komen maken met onze werking en de konijntjes. OPGELET: Er vinden die dag GEEN adopties plaats.

En bovendien hopen we ook dat we met onze diverse standjes heel veel geld kunnen inzamelen om onze opvang draaiende te houden, want de medische kosten lopen helaas sterk op de laatste tijd.  We hebben voor elk wat wils want we hebben een ruim assortiment aan leuke spulletjes!
* er is een stand met kerstdecoratie en konijnenkerstpakketten
* we hebben ook een aanbod met binnenkooien en allerlei benodigdheden zoals hooiruifjes, drinkflessen en zo meer
* we hebben heel veel wenskaarten te koop, waaronder zelfgemaakte wenskaarten voor diverse gelegenheden en bieden ook kerstkaartpakketten aan
* leuk aanbod met kalenders in diverse formaten met konijnen en cavia's in de hoofdrol
* we zorgen ook voor een aanbod aangepaste hapjes en drankjes
* en uiteraard onze niet te missen ALTIJD PRIJS TOMBOLA!

OPGELET: De activiteiten gaan vooral buiten door, wel deels overdekt, maar afhankelijk van het weer is een dikke jas toch aan te raden!!!
De Stuiversstraat is een smalle straat, maar er is voldoende parking voorzien bij de buurman, we zullen dit ook duidelijk aanduiden in de straat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten