Pagina's

vrijdag 11 oktober 2013

Nog even wat foto's van Grace

Grace zit nog altijd bij Vicky in Oostkamp, omdat ze daar onbeperkte vrijheid heeft om rond te huppelen. Of toch op bepaalde momenten van de dag, want als het goed weer is, staat de achterdeur open, zodat ze de garage en de ganse tuin tot haar beschikking heeft.
Alleen dan is ze gelukkig!  Ze komt zelf terug naar binnen als het donker is, maar als ik haar voor het slapengaan weer in haar hokje wil krijgen, is het niet altijd makkelijk.  Dan blijft ze grommen, en als ik haar kan pakken, gaat het meestal ook gepaard met heel wat gestamp... Hopelijk vindt ze ooit een thuis waar ze met een vriendje gelukkig kan zijn zonder in een hok te moeten zitten.
 Ondertussen is haar haar ook mooi terug dik aan het komen, en is lekker zacht!
 En natuurlijk, als ze een ganse dag gehuppeld heeft binnen en buiten, is ze moe, en ligt ze vaak in de living!

Grace is nog steeds ter adoptie, en zoals je hoort heeft ze bij voorkeur een plaats nodig met een stal en ren, waar ze naar hartelust kan rennen en huppelen.  Als ze niet in een hokje moet, is ze het gelukkigst.
Kun jij Grace een warme thuis bieden, aarzel dan niet om ons te contacteren.  Grace verblijft in Oostkamp en kan ook daar opgehaald worden na afspraak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten