Pagina's

zaterdag 1 juni 2013

Herinrichting van de stallen **WIJ HEBBEN JULLIE HULP HARD NODIG**

We hebben alvast grote plannen voor deze zomer!
Het is de bedoeling dat we een paar van de ruime paardenboxen gaan inpalmen om er mooie grote binnenrennen van te maken.  Dit zal ongetwijfeld ten goede komen aan de konijnen, zodat ze niet meer opgesloten zullen zijn in de hokken. We proberen nu wel de grootste hokken te gebruiken om ze te huisvesten, maar we voorzien toch wel rennen van een meter breed op een diepte van een tweetal meter.
Daarvoor willen we deze puppy-rennen gebruiken. Maar uiteraard kost dit wel behoorlijk wat geld, maar we willen het allerbeste voor de konijnen.  Op deze manier zouden we alvast 12 grote rennen kunnen maken waarin de konijnen naar hartelust gaan kunnen huppelen!!!

Voor deze plannen zullen de stallen een grondige beurt moeten krijgen!  Niet alleen uitmesten en kuisen, maar ook is het de bedoeling om de muren helemaal af te wassen en te voorzien van een laagje verf. We zijn van plan dit in blauwe verf te doen, omdat dit ook een goed kleur is om de vliegen te verjagen. Wie ons aan gratis (of zo goedkoop mogelijke) blauwe verf kan helpen, mag ons altijd contacteren!

Wie tijdens de maand juli ook een namiddagje wil komen helpen, mag zich gerust aanmelden.

Maar omdat zo'n veranderingswerken toch wel wat geld kosten, willen we graag deze oproep doen voor jullie sponserbijdrage!!! In totaal zouden we zo'n 1250€ nodig hebben voor de volledige inrichting.

Je kan hiervoor minimaal 5€ storten op onze rekening met vermelding "inrichting opvang".  Je naam zal dan ook vermeld worden als medefinancierder van de nieuwe inrichting van de opvang. Ons rekeningnummer is BE89 9730 8729 5485 (IBAN ARSPBE22)
Ook via Paypal zijn donaties mogelijk, deze schrijven we dan zelf over op onze rekening!


ALVAST BEDANKT VOOR JULLIE HULP EN STEUN!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten