Pagina's

donderdag 25 april 2013

Week van de hangoren?

Na de 3 hangoren van vorige week zondag, zijn er vandaag weer twee exemplaren gearriveerd.  
Féline is een hangoorvrouwtje (groter dan een gewoon hangoor, maar kleiner dan een Franse hangoor), en is geboren op 12 juli 2012.   Blijkbaar kon ze niet aarden bij de Franse hangoren, en maakte ze constant ruzie.  Daarom werden wij gecontacteerd om haar op te vangen en een nieuwe plaats voor haar te zoeken.
De kindjes van Ann zouden wel alle konijnen willen adopteren die in de opvang binnen komen, maar dat is natuurlijk een beetje moeilijk.  Maar aangezien er nog geen hangoorkonijn in de vrouwtjesren was, heeft Alexander meteen dit vrouwtje geadopteerd! 
En dit is de Maurice, geboren op 4 februari 2013 en dus meteen het jongste konijntje dat we hier al hebben binnengekregen.  Het is een mannetje van het type Franse hangoor.  En net als mijn Vlekje heeft hij wel extreem lange oren, maar dat maakt hen net ook zo schattig!  Hij is grijs van kleur met een kleun wit vlekje bovenop zijn hoofd.  Maurice zal eerst nog langs de dierenarts moeten passeren vooraleer hij kan verhuizen naar een nieuw plaatsje!

En omdat de vroegere eigenaar Hanne onze opvang een prachtig initiatief vindt, heeft ze ook nog het volgende aan ons gedoneerd: een hokje en stro! Dingen die we altijd kunnen gebruiken hier in de opvang!!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten