Pagina's

zondag 31 mei 2020

Stopzetting samenwerking HVK Kempen


Per 1 juni wordt de de samenwerking tussen Het Vrolijke Konijn en HVK Noord (die opereerden onder de namen Adopteer een Konijn, Rabbit Garden, ...) stopgezet.
Door het enorme succes van hun opvangen in regio Antwerpen-Kempen, is de tijd gekomen om hun eigen vleugels uit te slaan, en niet langer onder de koepel van Het Vrolijke Konijnenhol te vallen. 

We willen Annelies, Sien en Myriam bedanken voor hun inzet de afgelopen maanden voor Het Vrolijke Konijnenhol en wensen hen veel succes met hun opvangen in de toekomst, waarvan ze dus nog de erkenning zullen moeten aanvragen.

Het Vrolijke Konijnenhol blijft dus uiteraard bestaan, maar we gaan terug naar onze roots: kleinschaliger met één hoofdzetel te Oostkamp en eventueel weer een paar gastgezinnen (voor jonge niet-gecastreerde rammen) waar geen adopties plaatsvinden.  Zo hopen we ook om de administratieve last voor de medewerkers te beperken.
Ook HVK Noord in Temse blijft operationeel, maar zij het op een heel laag pitje door de drukke job van Wendy.
In de toekomst voorzien we ook geen uitbreidingen meer met andere vestigingen.  We blijven dus vooral actief regio West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten