Pagina's

zondag 12 januari 2020

De Warmste Week

Ook in 2019 was Het Vrolijke Konijnenhol één van de vele goede doelen voor De Warmste Week. Een totaal bedrag weten we pas later dit jaar, maar er waren alvast weer een aantal acties!
Zelf organiseerden we een surprisedoosverkoop. We maakten 20 dozen die we verkochten aan 20€ per stuk, dus dit leverde 400€ op.
Ik kreeg ook plots heel wat meldingen binnen dat er een liedje werd aangevraagd, waarvan de opbrengst ook naar ons komt.  Wel leuk om te horen, en blijkbaar zou de presentatrice gezegd hebben:"Van dit berichtje word ik ook vrolijk." Leuk toch om te horen!!!

En de volgende foto's kregen we binnen van de mama van Nina uit Zwevezele.  Zij liep voor ons de Warmathon in Kortrijk en gebruikte hiervoor ook ons logo.  We zijn heel fier dat Nina op die manier onze opvang heeft gepromoot!


En tot slot nog de snoepverkoop van Nathalie uit Oostende, daar heb ik geen foto van, maar dat leverde wel 150€ op.  Dus we zijn nu al zeker van een kleine 500€, maar hopelijk met alle andere overkoepelende actie, mogen we op een mooi eindbedrag hopen.  Deze centjes zijn broodnodig om onze werking dit jaar te kunnen verderzetten.
Alvast een dikke dankjewel voor iedereen die op deze manier een steentje heeft bijgedragen!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten