Pagina's

dinsdag 3 september 2019

Openingsuren op afspraak (Oostkamp)

Nu het nieuwe schooljaar weer gestart is, en ik weer volop aan het werk ben, blijft er met het runnen van de opvang maar weinig tijd voor mezelf over... Na 6 jaar opvang wil ik er zeker niet mee stoppen, maar ik wil het beter geregeld krijgen om al mijn werk rond te krijgen en ook wat meer tijd voor mijn andere hobby's... Want mijn leven bestond de afgelopen 2 maand uit full-time met de konijnen bezig zijn: hokken poetsen, eten en drinken geven, hittemaatregelen nemen, ... en ook elke dag buiten de vakanties moet er gewerkt worden voor de konijntjes met minimum het aanvullen van eten, drinken en hooi, maar daarnaast hebben we ook nog veel berichtjes en mails te beantwoorden. En dat kruipt uiteraard in de kleren.

Bovendien volg ik in het najaar ook op een 5-tal dagen een verplichte opleiding voor asielmedewerkers, en aangezien het nu perfect past in het uurrooster van mijn werk, kan ik die eindelijk volgen.

Daarom gaan we met vaste openingsmomenten werken, maar wel telkens op afspraak, zodat ik voor iedereen voldoende tijd kan vrijmaken bij het koppelen. Op die manier kan ik ook telkens mijn ander werk op de andere momenten inplannen en hoef ik niet constant gestoord te worden daarbij.

VOOR ADOPTIE-KOPPELINGEN en AFSTAND VAN KONIJNEN
* woensdagnamiddag en -avond van 15u tot 19u
* zaterdagvoormiddag van 9u tot 12u

We hopen met deze openingsuren toch voldoende mensen te kunnen ontvangen, we gaan dit eind december evalueren of dit een geslaagde aanpassing is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten