Pagina's

maandag 17 september 2018

Drukke dagen

Tijdens de ganse zomerperiode is er niet veel verschenen over het reilen en zeilen van de opvang in Oostkamp, omdat we eigenlijk fulltime bezigwaren met het verzorgen van de konijnen en het koel houden van de hokken.  De hoge temperaturen zorgden ook voor een ander werkritme.
En sinds een paar weken is school terug begonnen, dus zijn we overdag weer fulltime aan het werk, en proberen we in onze vrije tijd zoveel mogelijk te doen voor de konijnen: hokken poetsen, eten en drinken geven, administratie in orde doen, boekhouding, mails versturen, en uiteraard ook tijd maken voor eventuele adopties en koppelingen. Daar sta ik zo goed als alleen voor, alleen voor het poetsen en voederen krijg ik soms de hulp van mijn ma Roos.
Dus de blog is er eigenlijk al die tijd serieus bij ingeschoten, waardoor de adoptiepagina niet meer up-to-date geraakt.  We zitten gewoon met te veel konijnen, en krijg ik het administratieve werk helaas niet rond. Hopelijk lukt het ook beter eens we weer de routine van het nieuwe schooljaar gewoon zijn, en we vaste momenten proberen vrij te maken voor de blog.
Ik probeer vanuit HVK West zo snel mogelijk te reageren op de mailtjes, zeker wat betreft de adopties, maar in sommige perioden kan het even langer duren dan wat je van mij gewoon bent... Alvast bedankt voor jullie geduld, er komt zeker snel een update!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten