Pagina's

donderdag 8 februari 2018

Konijnenfoto's

Mensen vragen zich soms wel af of ik nog een sociaal leven heb naast de konijnen, en of ik nog tijd heb om met wat anders bezig te zijn... Het is niet altijd evident, dat is een feit, maar soms moet ik even tijd nemen voor mezelf om te ontspannen.  Soms kan het leven van een konijnenmoeder heel zwaar zijn, zeker als er veel van je eigen konijnen ook oud, ziek en versleten zijn, en sterven.  We proberen hen nog goed in de watten te leggen natuurlijk.
En dan heb je uiteraard ook nog de dagelijkse ronde met korrels, hooi, groenvoer en water, om nog maar te zwijgen van het poetsen van de hokken.  Af en toe komt mijn mama helpen, maar de meeste dingen moet ik dus zelf zien rond te krijgen...
Als ik dan eens wat tijd over heb, meestal 's avonds of bij regenweer omdat ik helaas toch niet veel kan doen van buitenwerk, is mijn ontspanning opgenomen series bekijken, of scrapbooken.  Op die manier verwerk ik onze reisfoto's, en doe ik ook aan Project Life, namelijk het vastleggen van het alledaagse leven met foto's, op een creatieve manier.
Onlangs heb ik de prachtige foto's van de konijntjes tijdens de fotoshoot voor de Vrolijke Konijnenkalender gescrapt, en ben ontzettend blij met het eindresultaat.
We hebben trouwens nog kalenders te koop, dus mocht je interesse hebben, mag je ons altijd contacteren!!!




Wie meer interesse heeft in scrapbooking/project life, kan ook terecht op mijn website: http://creanijn.blogspot.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten