Pagina's

zondag 11 februari 2018

Contacteer ons voor adoptie (op de juiste manier)

Ik merk vaak dat mensen niet goed lezen wat er op de blog staat.  Elk van onze vestigingen/gastgezinnen waar adopties doorgaan werken apart van elkaar, en daarom is het altijd beter om rechtstreeks contact op te nemen met de verantwoordelijke persoon! Op die manier hoef ik ook minder mijn tijd te steken in het beantwoorden van berichtjes die eigenlijk voor iemand anders bedoeld zijn...

Daarom hier alles nog even op een rijtje!

VICKY (OOSTKAMP)
Als oprichter en bezieler van Het Vrolijke Konijnenhol ben ik verantwoordelijk voor de berichtjes op de Facebookpagina, de blogberichten en uiteraard het runnen van HVK West te Oostkamp.  Alle berichtjes voor adopties in Oostkamp kunnen naar ons algemene adres verstuurd worden.
Ter adoptie in Oostkamp bij HVK West: https://vrolijkekonijnenhol.blogspot.be/p/konijnen-ter-adoptie.html

KATJA (HOREBEKE)
Katja is de beheerder van HVK Oost, onze tweede hoofdzetel in Horebeke.  Zij is dus verantwoordelijk voor alle konijntjes die daar verblijven, en de bijbehorende adopties. Zij heeft geen toegang tot de Facebookberichtjes, en is dus enkel op onderstaand mailadres bereikbaar.
Ter adoptie in Horebeke bij HVK Oost: https://vrolijkekonijnenhol.blogspot.be/p/konijnen-ter-adoptie-hvk-oost.html

WENDY (TEMSE)
Sinds kort kunnen er bij ons gastgezin in Temse ook adopties doorgaan.  Het was de bedoeling dat de konijnen die zij opvang vanuit regio Antwerpen bij mij of Katja terecht zouden komen, maar in de praktijk lukte dat niet, omdat we dus telkens vol zitten...  Dus is Wendy in de leer gegaan bij Katja om ook adopties en koppelingen te kunnen uitvoeren.  De aantallen zijn kleinschalig bij haar, maar op die manier willen we toch inspelen op de vraag om ook bij haar konijnen te laten vertrekken.
Ter adoptie in Temse bij HVK Noord: https://vrolijkekonijnenhol.blogspot.be/p/konijnen-ter-adoptie-hvk-noord.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten