Pagina's

maandag 17 juli 2017

Geen dagelijkse berichtjes

Normaal gezien wordt er op onze blog elke dag een berichtje geplaatst, over het reilen en zeilen in de opvang, over huisvesting, voeding, informatie, medische zaken, blijvertjes, goed terecht en zo meer.  Het overgrote deel van de berichtjes wordt door mij (Vicky) voorzien. Helaas is onze lijst met ingeplande berichtjes aan zijn einde gekomen (normaal gezien heb ik er zo altijd een stuk of 10-20 in reserve staan...), en hebben we voorlopig door de drukte hier niet echt de tijd om elke dag iets te voorzien. 
Daarom gaan we ook even geen werk meer kunnen steken hierin.  Er zijn nog zoveel dingen waar we jullie over willen vertellen, maar een groot deel van mijn tijd gaat nu naar het verzorgen van de konijntjes en hun hokken kuisen, en ik probeer ook af en toe wat tijd voor mezelf uit te trekken, zodat ik er niet onderdoor ga... En geloof me, het is meer dan nodig om even wat gas terug te nemen, want ben ook de laatste tijd mezelf aan het voorbijlopen, en dat kan niet de bedoeling zijn.
Maar aangezien ook veel van onze volgers op vakantie zijn, gaan ze het ons wel niet kwalijk nemen dat er dus nu tijdelijk geen dagelijkse berichtjes meer zullen zijn.  Als we een gaatje vinden, proberen we jullie zeker op de hoogte te houden van de dagdagelijkse dingen in de opvang en de donaties.
Bedankt alvast voor het begrip, en geniet van jullie vakantie en van jullie konijntjes!!! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten