Pagina's

zondag 11 juni 2017

Statistieken april en mei


De laatste maanden zijn er ongelofelijk veel konijnen binnengekomen, waaronder ook weer veel vondelingen. Er werden heel wat dieren gedumpt of in een asiel achtergelaten en de kans is groot dat dit alleen nog maar zal toenemen de komende maanden. Het lijkt erop dat onze aantallen blijven stijgen en de vakantieperiode is zelfs nog niet gestart. Dat belooft dus nog voor deze zomer!

Er zijn gelukkig ook vrij veel adopties geweest, maar de konijnenhokken blijven toch druk bezet want er staan altijd veel nieuwe konijntjes te wachten om de lege plaats weer in te nemen.

APRIL
Binnengekomen: 46 konijnen (waarvan 16 vondelingen)
Geplaatst: 23 konijnen
Blijvers: 0
Geboortes:2
Overlijdens: 7 (Ulayma, Riana, Travis, Vinco, Reusje, Quizzy, Tracker)

MEI
Binnengekomen: 31 konijnen (waarvan 6 vondelingen)
Geplaatst: 34 konijnen
Blijvers: 0
Geboortes: 0
Overlijdens: 2 (Carley, jonge Franse Hangoor)

De afgelopen maanden heeft de opvang weer te maken gehad met een aantal overlijdens. Spijtig genoeg hoort dit ook bij het reilen en zeilen van een konijnenopvang. Voor sommige dieren komt onze hulp helaas al te laat. Ondanks de overlijdens blijven we er toch in geloven dat onze opvang echt nodig is en ongelofelijk veel dieren kan helpen!
De succesverhalen bewijzen dit keer op keer, kijk maar eens op onze goed terecht pagina: http://vrolijkekonijnenhol.blogspot.be/p/goed-terecht.html.
We krijgen ook regelmatig foto's door van geadopteerde konijnen in hun nieuwe thuis. Met die foto's en het bijbehorende mailtje van de eigenaars worden er berichtjes opgemaakt die verschijnen op onze blog en facebookpagina.

Kijk zeker even op onze pagina's:
* Konijnen in West-Vlaanderen: http://vrolijkekonijnenhol.blogspot.be/p/konijnen-ter-adoptie.html
* Konijnen in Oost-Vlaanderen: http://vrolijkekonijnenhol.blogspot.be/p/konijnen-ter-adoptie-hvk-oost.html

Blijf op de hoogte van de werking van Het Vrolijke Konijnenhol via onze gelijknamige Facebookpagina.

Je mag ons steeds contacteren voor meer info!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten