Pagina's

zaterdag 21 januari 2017

Superverwende konijnen (deel 1)

Voor onze kerstsluiting hebben we van diverse hoeken leuke dingen gedoneerd gekregen voor onze opvangers!

Ann adopteerde 2 konijntjes die ze voortaan binnen zou houden, en we kregen een mooi buitenhok cadeau.  Weliswaar gebruikt maar zeker nog bruikbaar voor de konijntjes.  Ondertussen hebben Moustache (zonder tandjes), Opale en Kaylee (konijntjes van 7 dagen oud die ik met de hand heb opgevoed) daar hun intrek in genomen.

We mochten dan ook nog bij Shani een ruim buitenhok ophalen, en die hebben we pas vandaag in elkaar kunnen steken.  Altijd leuk om nieuwe ruime hokken beschikbaar te hebben, zodat we onze oudere en versleten hokken kunnen vervangen.  Het hokje wordt nu bewoond door blijvertjes dove Quasimodo en Velvet.

Kiekeboe!  We zijn al geïnstalleerd!


Van onze vaste sponser Supreme Petfoods kregen we ook weer een aantal zakken Science Selective gedoneerd, in ruil voor de kasticketjes van Science Selective dat we sparen en opsturen.  Daarnaast kregen we ook nog de nieuwe snacks om uit te proberen, en zakjes SS en Fibafirst om mee te geven met de geadopteerde konijntjes.  Over die nieuwe snacks gaan we het binnenkort nog uitgebreid hebben!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten