Pagina's

maandag 12 december 2016

Statistieken Oktober en November


Oktober was voor ons over het algemeen een maand van gemiddelden, zowel qua binnenkomers als adopties. Gelukkig geen overlijdens of geboortes, wel een aantal vondelingen die o.a. bij ons binnenkwamen via het VOC (Opvangcentrum voor vogels en wilde dieren). Eind oktober waren er zelfs heel even heel wat verblijven vrij in onze hoofdvestiging. Maar spijtig genoeg is dit meestal van korte duur! In november kwamen er maar liefst 46 konijnen binnen (waarvan 25 in één week tijd, 2 grote groepen), een nieuw record, en nog niet de helft van dit aantal vond een nieuwe thuis. We hebben dus dringend nieuwe adopties nodig! 
In december hebben we al een aantal adopties gehad, maar nog niet zoveel als gehoopt. En ook deze maand zijn er alweer arme stakkers die binnengebracht worden om allerlei redenen.
De kerstsluiting komt ook dichter, we zijn gesloten vrijdag 23 december tot en met maandag 9 januari en zullen er geen adopties plaats vinden.  We hopen dat er toch nog een aantal konijntjes kunnen vertrekken om een warme kerst te vieren in hun nieuwe gezin, en dat we ook in 2017 nog veel konijntjes kunnen opvangen er herplaatsen.

OKTOBER
Binnengekomen: 18 konijnen (waarvan 8 vondelingen)
Geplaatst: 14 konijnen
Blijvers: 0
Geboortes: 0
Overlijdens: 0

NOVEMBER
Binnengekomen: 46 konijnen (waarvan 3 vondelingen)
Geplaatst: 15 konijnen
Blijvers: 0
Geboortes: 0
Overlijdens: 2 (Jody, Ygritte)

Deze lieverds zoeken nog een nieuw baasje! http://vrolijkekonijnenhol.blogspot.be/p/konijnen-ter-adoptie.html

Er zijn ook nog heel wat cavia's binnengekomen die zeker een mooie thuis verdienen http://vrolijkekonijnenhol.blogspot.be/p/cavias.html

En we hopen dat we onze hamsters ook kunnen laten adopteren http://vrolijkekonijnenhol.blogspot.be/p/hamsters-ter-adoptie.html

Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor meer info!

En uiteraard mogen jullie blijven reclame maken voor ons, hoe meer reclame, hoe meer konijnen er geholpen kunnen worden!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten