Pagina's

zondag 10 januari 2016

Statistieken november en december


Hoewel het nieuwe jaar maar net begonnen is, krijgen we alweer veel aanvragen om konijntjes af te staan. En ook cavia's worden steeds vaker bij ons binnengebracht. Zij worden allemaal ondergebracht in onze vestiging in Tielt. Gelukkig staan er ook al enkele adopties op het programma voor januari of februari.

Ook in november is was het aantal binnenkomers een aantal om u tegen te zeggen. In de eindejaarsperiode daarentegen zijn dit er heel weinig, omdat de opvang ook even sluit deze periode en er dus geen nieuwe konijnen aangenomen worden (tenzij in noodgevallen). Er zijn wel nog heel wat konijntjes geplaatst die een nieuwe en goede thuis hebben gekregen via ons.

NOVEMBER
Binnengekomen: 27 konijnen
Geplaatst: 17 konijnen
Blijvers: 0
Geboortes: 3 (3 kleintjes van Quaxy)
Overlijdens: 1 (Rusty)

DECEMBER
Binnengekomen: 4 konijnen
Geplaatst: 12 konijnen
Blijvers: 0
Geboortes: 0
Overlijdens: 3 (Olivia, Rigor, Bollie)

In december en november zijn er ook weer enkele sukkeltjes overleden, alle 4 zonder enige aanwijzing, maar voor sommige konijnen komt onze hulp helaas te laat! Spijtig genoeg hoort dit ook bij het reilen en zeilen van een opvang.

Er zijn nog altijd heel wat konijntjes opzoek naar een nieuwe thuis, dus aarzel bij interesse niet om contact met ons op te nemen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten