Pagina's

zondag 17 januari 2016

Donaties

We mochten de afgelopen tijd weer een aantal donaties ontvangen of hebben we onze gewonnen bonnen ingeruild voor véél lekkers voor de konijnen!

In maart 2015 hadden we via Maxizoo meegedaan met een leuke foto van Dido en Flokje en we wonnen zowaar een bon van 60€.  Helaas nooit meer wat van gehoord, tot in de kerstperiode we een bon toegestuurd kregen om dus te gaan shoppen!

De winnende foto's van "andere" dieren uit België

De bon

En dit is de buit, vooral héél véél lekker hooi!!!

Ik had ook nog zo'n 150€ op de waardebon van 500€ die ik ooit gewonnen had via GVA en Zowiezoo, en aangezien we niet zo vaak in het Antwerpse komen, besloot ik maar om meteen grote aankopen te doen qua voer, zodat de konijnen er ook weer voor eventjes tegen kunnen. En nu zijn de centjes van deze bon op, maar ik denk nog altijd met véél liefde terug aan mijn grootste lieveling Speedy, die ervoor gezorgd heeft dat 2.5 jaar na zijn dood hij nog altijd zijn vriendjes kan verwennen met lekkers!
Dit was de winnende foto

En weer héél véél knabbels!

En last but not least heeft Dierenhulp Westhoek voor ons ook al heel wat voer ingezameld door spulletjes te ruilen hiervoor.  En via gastgezin Kelly wordt het opgehaald en verder verdeeld onder de andere gastgezinnen die het kunnen gebruiken voor de opvang van onze konijntjes! 


P.S. We mengen altijd verschillende voedersoorten door elkaar, dus gezond en minder gezond, en we zien dat konijnen veel minder kieskeurig zijn hierdoor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten