Pagina's

woensdag 15 april 2015

Update Harry

Zoals jullie weten, was er bij Harry een goede maand terug sprake van EC... Van de ene dag op de andere leek hij verlamd te zijn aan zijn achterpootjes. We hebben snel ingegrepen en medicatie opgestart, en al snel ging het een stuk beter met Harry. Ondertussen lijkt Harry volledig te herstellen.
Harry is in de laatste weken 200 gram aangekomen. Hij blijft nu ook mooi recht zitten, ik zie hem amper nog liggen. Hij rent ook als een gek rond in de living. Hij is zo snel, dat het soms even duurt voor ik hem te pakken krijg!

Zoals je ziet zit Harry mooi recht.

Eerst zag de toekomst er minder rooskleurig uit voor Harry, maar met de goede zorgen en de juiste behandeling is Harry tot nu toe heel ver gekomen. Harry gaf in het begin van dit traject aan zelf nog te willen, en dit heeft er denk ik mede voor gezorgd dat hij zo ver gekomen is. Soms is euthanasie nodig, daar ben ik zeker van. Maar euthanasie was zeker niet de juiste oplossing geweest bij Harry als je ziet hoe hij er nu aan toe is. Zeker als een konijn verder nog geestelijk actief lijkt te zijn, en goed eet en drinkt, is het aan ons om een goede ondersteuning te bieden, tot het lichaam weer hersteld is...



Geen opmerkingen:

Een reactie posten