Pagina's

maandag 9 maart 2015

Statistieken voor de maand februari



Helaas was februari een maand waarin we ontzettend veel mailtjes binnen kregen om konijntjes af te staan, maar helaas hebben we daar ook niet de plaats voor om iedereen meteen te kunnen helpen.  Het was nu al zo dat we te kampen hadden met een permanente overbezetting... Ik zat vaak over de 10 opvangkonijnen, terwijl ik in principe maar plaats had voor een stuk of 4-5... Met als gevolg dat er overal konijnen zaten, in de woonkamer, keuken, garage en buiten.
Maar gelukkig zien we dat de adopties ook weer goed op gang komen, en als alles goed gaat, wordt maart zeker een topmaand!
Eerst even kijken naar de cijfers van de maand februari!

Concreet betekent dit voor februari:

FEBRUARI
Binnengekomen: 14 konijnen
Geplaatst: 12 konijnen
Blijvers: 0
Geboortes: 2 (kindjes van Uma, maar ze kijkt er niet naar om, en worden met de hand verder opgevoed door Nathalia, helaas is daar ook al eentje van gestorven in tussentijd)
Overlijdens: 1 (Galaxy)

En nu maar duimen dat we de komende tijd veel meer aanvragen krijgen voor adoptie i.p.v. om konijnen af te staan... Want ik kan je verzekeren, dat als je mailtjes krijgt voor telkens 5 konijnen op te vangen (in één geval alles door elkaar, dus vrouwtjes bijna gegarandeerd zwanger), dan wordt een mens daar toch een beetje moedeloos van.  We zijn een kleine opvang en kunnen geen grote hoeveelheden konijnen aan, we doen wat we kunnen om er zoveel mogelijk te helpen...
De wachttijd van de wachtlijst liep ook op tot 2-3 maanden, maar we hopen iedereen nu snel te kunnen helpen, want telkens er een plaatsje vrij is, kan een nieuw konijntje binnen genomen worden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten